Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/www/hanewakkers.nl/www/jm/libraries/cms/application/cms.php on line 464

De Hanewakkers in het algemeen

Blaaskapel ‘de Hanewakkers’ is een onderdeel van Muziekvereniging ‘Ontwaakt’ uit Hattem. Met meer dan 150 nummers in het repertoire, bestaande uit marsen, popmuziek, Latin en Nederlandse hits van vroeger en nu, kan er bij elk optreden de gewenste muziek worden gespeeld. Verder staat een goede sfeer bij de klant en binnen de kapel ook centraal. Of het nou gaat om een huwelijksjubileum of een carnavalsoptocht, voor elk optreden leveren wij de geschikte muzikale invulling en sfeer.

De bezetting

De muzikanten hebben jaren ervaring, en als passie muziek maken. Hierdoor is het niveau van muziek maken goed en de sfeer tussen de muzikanten ook. De kapel beschikt over het algemeen over een vaste bezetting, maar ook nog over een groep invallers. Dit zorgt er voor dat er altijd voldoende bezetting van de instrumenten is.

Een bijzonder punt is dat de bezetting niet alleen bestaat uit scherp koper maar ook zacht koper, iets wat niet vaak voorkomt bij een dweilorkest. Dit houdt in dat er niet alleen maar trompetten, trombones, bassen, saxofoons en slagwerk aanwezig is, maar ook bugels, baritons en euphoniums. Als resultaat van deze variatie aan instrumenten, is er een eigen herkenbare sound ontwikkeld.

Komende activiteiten

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/www/hanewakkers.nl/www/jm/components/com_dpcalendar/models/calendar.php on line 53