Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in D:\www\hanewakkers.nl\www\jm\plugins\system\t3\includes\menu\megamenu.php on line 137 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in D:\www\hanewakkers.nl\www\jm\libraries\joomla\updater\updater.php on line 275 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in D:\www\hanewakkers.nl\www\jm\libraries\joomla\updater\updater.php on line 275 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in D:\www\hanewakkers.nl\www\jm\libraries\joomla\updater\updater.php on line 300 Blaaskapel 'De Hanewakkers' | Voor blaasmuziek op maat - Sponsoring
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in D:\www\hanewakkers.nl\www\jm\libraries\cms\application\cms.php on line 464

Voor een blaaskapel als De Hanewakkers en een verenging als Ontwaakt is het hebben van sponsors belangrijk, zo niet onmisbaar om een gezond financieel fundament te hebben voor langere tijd. Hiervoor zijn wij altijd bezig met het onderhouden van sponsorcontracten en zijn wij daarnaast altijd op zoek naar bedrijven die ons structureel willen ondersteunen.

Voor meer informatie over sponsorschap kunt u contact opnemen met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..